logo songteksten.net

Plessen vindt combinatie werk en kind moeilijk

(Novum) - Nikkie Plessen heeft er momenteel moeite mee om haar gezin te combineren met haar carrière. De 27-jarige actrice lanceerde onlangs een kledinglijn. "Het kost me heel veel tijd. Ik zit er vol in, elke dag", bekent Plessen voor de camera van Novum Nieuws.

De presentatrice baalt ervan als ze uit haar werk komt en vervolgens direct weer weg moet. "Dan had ik het ook leuk gevonden om pannenkoeken te gaan eten met die kleine. Maar dat is je tijd indelen."

Op zondag hoeft niemand Plessen te bellen. Die dag brengt ze door met haar 2-jarige dochter Jolie. "Dan hebben we allebei de pyjama aan en gaan we met het keukentje spelen, met de beer en Dora." Ze zet haar telefoon dan uit. "Altijd tussen het moment van thuiskomen en naar bed gaan zet ik alles uit, want ik word gek soms."

Plessen is opgegroeid in een gezin waarin beide ouders hard werkten. "Ik zeg: van hard werken gaat niemand dood, over het algemeen", zegt de actrice. "Ik heb nog steeds heel leuk contact met mijn ouders en hou veel van ze."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren