logo songteksten.net

Linda de Mol wil nooit meer een scheiding

(Novum) - Linda de Mol is niet van plan om ooit nog te gaan scheiden. "Ik ben geen scheidingsexpert", vertelt de presentatrice, die de serie Divorce bedacht. "Ik heb het een paar jaar geleden meegemaakt en ik ben niet van plan het gauw nog een keer te doen, want zo leuk is het niet", vertelt ze voor de camera van Novum Nieuws.

Toch bestond voor De Mol de tijd rond de scheiding niet alleen maar uit ellende. "Het is een hele heftige tijd", zegt de blondine die in 2007 bekendmaakte te gaan scheiden van Sander Vahle. "Heel veel verdriet, maar er wordt ook heel veel gelachen omdat je met je vriendinnen alles door zit te nemen."

De 48-jarige De Mol noemt zichzelf geen scheidingsexpert, maar zegt dat ze er wel verstand van heeft. "Omdat ik het zelf meegemaakt heb, is het een bekende setting en ik vind het het makkelijkst om een dramaserie te ontwikkelen waar ik 'verstand' van heb", aldus de actrice. "Hoe raar dat ook klinkt, want ik had er helemaal geen verstand van willen hebben, maar dat is inmiddels zo."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren