logo songteksten.net

Gamers kunnen investering in online spel kwijtraken

(Novum) - Gamers kunnen hun gekochte virtuele wapens voorgoed kwijtraken wanneer hun gamepersonage komt te overlijden in het online spel The War Z. Dat heeft gamebedrijf Hammerpoint Interactive aangegeven tegenover de website Cinema Blend. The War Z is een online spel dat later dit jaar tegen betaling gedownload kan worden voor de pc.

"Het is de prijs die je moet betalen wanneer je sterft in het spel", zei een woordvoerder tegen de website. Hammerpoint denkt dat gamers hierdoor extra voorzichtig zijn tijdens het spelen. Daarnaast denkt het bedrijf dat spelers hierdoor geen absurde bedragen in hun personage pompen.

"Alles wat we verkopen in de online winkel is ook terug te vinden in het spel", liet de woordvoerder weten. Het grote voordeel dat het kopen van bijvoorbeeld wapens biedt, is dat er in de online wereld niet gezocht hoeft te worden.

In The War Z moeten spelers overleven tijdens een zombieapocalyps. Hoe dit gebeurt, doet er niet toe. Spelers kunnen elkaar tegenwerken of juist als groep te werk gaan.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren