logo songteksten.net

Al Jarreau ontslagen uit ziekenhuis

(Novum) - Al Jarreau is ontslagen uit het ziekenhuis. De Amerikaanse zanger is van plan zijn tournee voort te zetten. Dat meldt de Franse cardioloog die de zanger behandelde. De arts liet dinsdag al weten dat het herstel van Jarreau spoedig verliep.

De 70-jarige Grammy-winnaar werd anderhalve week geleden met ademhalingsproblemen opgenomen in een ziekenhuis in de Alpen en lag korte tijd op de intensive care. Na een paar dagen werd hij naar een ziekenhuis in Marseille vervoerd, omdat hij last had van de ijle lucht in de Alpen.

Mogelijk heeft Al Jarreaus toerschema de 70-jarige parten gespeeld. Artsen gaven eerder aan te denken dat oververmoeidheid mogelijk een rol heeft gespeeld bij de ziekenhuisopname. Al Jarreau trekt momenteel door Europa en Japan. Vanwege zijn ziekenhuisopname moest hij een paar optredens in Europa afzeggen.

Jarreau lijkt niet van plan al zijn optredens nu maar af te zeggen. "Hij wil graag het podium weer op en zijn fans zien", zegt de cardioloog. De arts heeft Jarreau overigens naar eigen zeggen wel op het hart gedrukt het wat rustiger aan te doen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren