logo songteksten.net

Kift Peter Andre en Katie Price weer opgelaaid

(Novum) - Het moddergooien tussen Peter Andre en zijn ex Katie Price is nog niet voorbij. Price is vorige week naar de rechter gestapt om Andre en enkele anderen aan te klagen wegens laster, schrijft de Britse boulevardkrant The Daily Mirror.

Price, beter bekend als glamourmodel Jordan, wil 250 duizend pond van haar ex. Andre, zijn management en enkele vrienden zouden Katies naam door het slijk hebben willen halen. Dat gebeurde volgens de 34-jarige Price door 'misbruik van privé-informatie'.

Andre zou na zijn scheiding van Price mee hebben gewerkt aan wilde verhalen over het glamourmodel. Een roddel dat Price iets met haar paardrijinstructeur zou hebben gehad, werd volgens het glamourmodel de wereld in geholpen door haar ex-manager en een vriend van Andre.

Price en Andre, die wereldfaam vergaarde met de hit Mysterious Girl, trouwden in 2005. Vier jaar en twee kinderen later bleek het sprookje uit te zijn en gingen de twee uit elkaar. Sindsdien beschuldigen de twee elkaar in de media van allerlei zaken. Price ging vorig jaar nog door het stof voor haar ex, nadat ze en plein public had beweerd dat Andre was vreemdgegaan.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren