logo songteksten.net

Rapper T.I. drie keer getrouwd

(Novum) - T.I. heeft zijn vriendin niet een, niet twee, maar drie keer eeuwige trouw beloofd. De 29-jarige rapper trouwde vrijdag, zaterdag en zondag in Miami en Las Vegas, schrijven Amerikaanse media.

Het driedaagse huwelijksfeest barstte vrijdag los in Miami. Daar vond een kleine ceremonie plaats waarin Clifford Harris, beter bekend als T.I., en zijn vriendin Tameka 'Tiny' Cottle voor de wet trouwden.

Zaterdag stapten de twee opnieuw in het huwelijksbootje. Ditmaal wisselden Harris en Cottle hun jawoorden uit op een eiland bij Miami. De bruiloft verplaatste zich zondag naar de andere kant van de Verenigde Staten. In Las Vegas trouwden de tortelduifjes voor een derde keer.

T.I. was zo'n drie jaar verloofd met de 35-jarige Tameka, ze leerden elkaar in 2001 kennen. Het stel heeft samen twee zoons, uit eerdere relaties heeft Harris drie kinderen. Cottle heeft een dochter uit een eerdere relatie. Eind december werd de rapper vrijgelaten uit de gevangenis, hij was veroordeeld tot ruim een jaar cel voor verboden vuurwapenbezit.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren