logo songteksten.net

Singer-songwriterfinalisten naar Paradiso

(Novum) - De finalisten van De Beste Singer-Songwriter van Nederland zijn volgende maand samen op het podium te zien. De zeven muzikanten verzorgen 11 oktober een concert in de Amsterdamse poptempel Paradiso, maakte de VARA woensdag bekend.

Volgens Giel Beelen, die De Beste Singer-Songwriter bedacht en presenteerde, baalden veel mensen dat ze de finale hebben gemist. "We hebben heel veel reacties gehad van mensen die er tijdens de finale in Den Haag bij hadden willen zijn. Ik ben dan ook blij dat er nog een concert komt. En dat nog wel op de heilige grond van poptempel Paradiso."

Douwe Bob Posthuma werd tweeënhalve week geleden door Beelen en zijn muzikale vrienden uitgeroepen tot winnaar. Kaarten voor de show van Posthuma en zijn zes medefinalisten zijn vanaf woensdag te koop.

Beelen startte zijn zoektocht naar Nederlandse singer-songwriters omdat er volgens hem nauwelijks plaats was voor degelijk talent. "Ik ben nog steeds trots op alle singer-songwriters die hebben meegedaan aan het programma", blikt de 3FM-dj terug.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren