logo songteksten.net

Survivalstrijd zette Paul Turner aan tot bezinning

(Novum) - Paul Turner werd tijdens de survivalstrijd voor Expeditie Robinson aan het denken gezet. "Wanneer je op jezelf bent aangewezen, kan het niet anders dan dat het op een zeker moment even stil in je wordt en dat je gaat nadenken over je leven", legt Paul, bekend van The Voice of Holland, uit aan De Telegraaf.

"Tijdens de expeditie besefte ik hoe belangrijk zij voor me zijn", zegt Paul over zijn ouders. "Tal van herinneringen kwamen boven over vakanties die ik vroeger met ze had en hoe ze mij altijd hebben gesteund in mijn keuzes." Turner noemt zijn tijd op een tropisch eiland 'confronterend maar onvergetelijk'. "Ik kan echt zeggen dat ik nog dankbaarder ben geworden voor alle goede dingen die ik in mijn leven heb gekregen."

Paul genoot tijdens de opnamen van zijn innerlijke rust. "Tijdens Expeditie Robinson komt een andere Paul naar voren. Ik heb dat als heel prettig ervaren, de rust die ik daar van binnen kreeg. Nu ik terug ben, verlang ik wel eens terug naar die situatie waarin je bent afgesloten van alle ruis."

Toch moet de 26-jarige Brit er niet aan denken weer op een onbewoond eiland te zitten. "Als ik me dan weer echt voor de geest haal hoe het er was, denk ik: o nee, dat nooit meer!" Desondanks heeft Paul geen spijt van zijn deelname. "Het was echt een enorme persoonlijke uitdaging. Waarvan ik blij ben dat ik het ben aangegaan, maar wat ik niet gauw een tweede keer zal doen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren