logo songteksten.net

Bekend Nederland treurt om verlies Van Tellingen

(Novum) - De dood van Joop van Tellingen maakt indruk op de BN'ers, die vaak vastgelegd werden door de paparazzo. "33 jaar lang kwam ik hem overal tegen. Een lieve paparazzi", twittert Angela Groothuizen. Ook Jan Smit reageert op het overlijden van de 67-jarige fotograaf. "Rust zacht Joop, je was een bijzonder mens."

BN'ers als Bas Muijs, Jamai Loman en Gerard Joling wensen de nabestaanden van Joop, zijn vrouw Ria en zoon Dennis, veel sterkte. "Raar idee om hem nooit meer te zien", vindt Henkjan Smits.

Marco Borsato en Froukje de Both noemen Van Tellingen 'de Godfather van de paparazzi'. "Joop was cool, had zelfspot", vindt De Both. "Ik wens zijn familie veel sterkte." Ook via condoleance.nl stromen de reacties op het overlijden van Van Tellingen binnen.

Van Tellingen was de eerste paparazzo van Nederland, hij begon op 16-jarige leeftijd. Aanvankelijk fotografeerde hij voor De Telegraaf, later werkte hij voor alle roddelbladen. "Zal hem missen", twittert Marc van der Linden, hoofdredacteur van Weekend, die het nieuws 'verdrietig' noemt.

Evert Santegoeds, hoofdredacteur van weekblad Privé, noemt de fotograaf 'een beminnelijke man'. "Joop wilde ook vrienden zijn met de sterren dat was hij ook", zegt hij. "We zullen hem missen in het wereldje."

Edwin Smulders en Lee Towers zullen zich Van Tellingen herinneren als iemand die enorm positief in het leven stond. "De laatste keer dat ik hem sprak had hij alle goede hoop dat het weer goed zou komen", zei de fotograaf in RTL Boulevard.

"Joop was altijd positief: geniet van het leven, geniet van je familie", voegde goede vriend Lee Towers toe. "Het bizarre is dat hij zelf tot op de laatste snik nog bleef geloven in een soort genezing."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren