logo songteksten.net

The Voice-zangeres Sharon Doorson gaat grens over

(Novum) - Sharon Doorson gaat internationaal. De zangeres, die in het tweede seizoen van The Voice of Holland strandde in de halve finale, gaat met haar nieuwe single de grens over. Eerder sloot Bart Brandjes, die ook meedeed aan de tweede editie van The Voice, een Amerikaanse platendeal.

Doorsons nummer Fail in Love wordt gelanceerd in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Australië. "Ik voel dat dit het moment is", zegt Doorson vrijdag in De Telegraaf.

Ondanks dat haar coach Marco Borsato in The Voice Iris Kroes verkoos boven Doorson, heeft Borsato vertrouwen in haar carrière. "Marco zei dat ik er ook zonder de finale wel zal komen", zegt Doorson. "Dat wil ik waarmaken."

Sharon, die 2,5 jaar samen is met Bruno, stelt haar kinderwens voorlopig uit. "In de toekomst zouden we graag een kindje willen, maar mijn prioriteiten liggen nu ergens anders", aldus de zangeres. "Eerst mijn single in Nederland, dan in het buitenland en pas als mijn carrière echt van de grond is gekomen, gaan we verdere plannen maken voor de toekomst."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren