logo songteksten.net

Ben Affleck wil geen huisvader zijn

(Novum) - Ben Affleck moet er niet aan denken om te stoppen met acteren om voor zijn kinderen te gaan zorgen. "Ik wil geen huisvader zijn", zegt de 40-jarige acteur tegen het Amerikaanse tijdschrift Details. "Mijn werk is erg belangrijk voor mij. Ik vind het leuk om te werken."

Toch is Affleck, die met actrice Jennifer Garner drie kinderen heeft, niet graag van huis. "Mijn werk moet wel iets voor me betekenen, wil ik daar tijd met mijn kinderen voor opgeven."

De acteur vraagt zich op de filmset wel eens af wat hij daar doet. "Dan denk ik: ik verspil hier mijn tijd. Mijn eerste gedachte is dan: ik kan naar huis om mijn kinderen te zien."

Toch zit het Affleck niet helemaal lekker als hij dan zijn werk verlaat om tijd met zijn kroost door te brengen. "Dan denk ik al snel: hoe zou het daar gaan? Want op drie kinderen letten is erg vermoeiend."

Affleck, bekend van films als Pearl Harbor en Armageddon, geeft toe dat zijn echtgenote het huishouden draaiende houdt. "Mijn vrouw heeft veel geduld en doet alles."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren