logo songteksten.net

Gaga viert lancering parfum met tattoo op hoofd

(Novum/AP) - Lady Gaga heeft op een bijzondere manier de lancering van haar eerste parfum gevierd. De 26-jarige zangeres presenteerde in het Guggenheim Museum in New York haar geurtje Fame en liet voor de gelegenheid tijdens het evenement een tatoeage op haar achterhoofd zetten.

Tijdens de presentatie zat Lady Gaga in een grote parfumfles. Vervolgens liet de excentrieke zangeres, slechts gehuld in lingerie, een afbeelding van een engel op haar hoofd vereeuwigen. Gaga plaatste eerder deze week al een foto van haar achterhoofd op Twitter, omdat ze vanaf haar nek een deel van haar hoofd had kaalgeschoren.

Onder anderen Paris Hilton, Lindsay Lohan en Yoko Ono waren op het feest aanwezig. Tijdens het evenement liet Gaga ook een korte film over de parfum zien die ze met regisseur Steven Klein maakte.

Eerder werd al bekend dat het luchtje bestaat uit een zwarte vloeistof die zijn kleur verliest als het op de huid wordt gespoten. Fame ruikt onder meer naar 'tranen van belladonna', 'geplette abrikozen' en een combinatie van 'saffraan en honingdruppels'. Gaga wilde dat het geurtje als een dure prostituee zou ruiken.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren