logo songteksten.net

Ben Saunders maakt Keet! nerveus voor première

(Novum) - Keet! was zondag tijdens haar première van Wicked extra zenuwachtig omdat haar vriend Ben Saunders in de zaal zat. De 25-jarige zangeres en presentatrice kroop in de huid van goede heks Glinda en kreeg tijdens haar opkomst kriebels in haar buik.

Saunders, die twitterde dat hij heel erg trots was op zijn 'stralende' Keet!, zat voor het eerst met zijn familie en die van zijn vriendin in de zaal. "Dat maakt het wel extra spannend", zegt Keet! tegen Novum Nieuws. "Want ik ben al een paar keer op geweest en toen zat er niemand. Dat is wel anders."

Keet!, die eigenlijk Yvonne Coldeweijer heet, kon haar zenuwen goed onderdrukken, maar kreeg wel de kriebels toen ze opkwam. "Er was niet iets waar ik bang voor was. Maar je wordt zenuwachtig omdat je denkt dat je van de zenuwen misschien dingen vergeet", vertelt de Telekids-presentatrice. "Maar eigenlijk is het niet erg want je weet alles, en je weet het al maanden."

Keet! geniet volop van haar rol in Wicked, waarin ze met onder anderen Jim Bakkum speelt. "Ik heb superveel zin in de komende voorstellingen. Het gaat elke keer een stap beter. Ik vind het heerlijk, superleuk!"

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren