logo songteksten.net

Usher vindt zichzelf geboren vader

(Novum) - Usher noemt zichzelf een geboren vader. Dat vertelde de 33-jarige zanger in een interview met Oprah Winfrey. "Vanaf het moment dat ze geboren werden, waren ze mijn eerste prioriteit", zegt Usher over zijn twee zoons.

Usher en zijn ex Tameka Foster waren drie jaar verwikkeld in een hevige voogdijstrijd. Vorige maand bepaalde een rechter dat de zanger de volledige voogdij krijgt over de 4-jarige Usher V en de 3-jarige Naviyd. "Onze co-ouderschapregeling werkte gewoon niet." Tameka legt zich echter niet neer bij de uitspraak en ging in beroep.

Het huwelijk van Usher en Tameka is altijd omstreden geweest. De twee trouwden in augustus 2007, Ushers moeder boycotte de bruiloft. Van dat besluit heeft ze nog steeds geen spijt, vertelde ze Oprah. "Zijn ex was niet de ware. Ik kon het echt niet opbrengen om naar die bruiloft te gaan, want ik wist dat het huwelijk geen stand zou houden."

Terugkijkend op het huwelijk ziet ook Usher in dat hij beter niet had kunnen trouwen. "Ik twijfelde toen we trouwden", biecht de zanger op. "Ik dacht dat ik het juiste deed. Ze was in verwachting, we waren verliefd. Maar ik voelde ook dat ik er nog niet echt klaar voor was."

Usher zegt dat hij Tameka trouw was totdat ze uit elkaar gingen. Verhalen van zijn ex dat hij haar bedroog, spreekt de zanger tegen. Wel biecht hij op dat hij voordat de scheiding rond was al een ander had en dat hij jaren na de bruiloft rommelde met een bruidsmeisje. "Na het huwelijk had ik iets met haar."

Tijdens een van de zittingen rondom de voogdijzaak barstte Usher in tranen uit. "Op dat moment besefte ik dat we nooit vrienden zouden kunnen blijven", zegt de zanger over zijn ex. "Ik realiseerde me dat ze me aanviel. Ik denk niet dat we ooit nog vrienden zullen worden, zij heeft ons tot vijanden gemaakt."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren