logo songteksten.net

Jordy van Loon vreest effect van uitspraken

(Novum) - Jordy van Loon vreest dat de uitspraken die hij ruim een jaar geleden deed in het BNN-programma 'Doe Maar Normaal' zijn carrière veel schade hebben berokkend. De 17-jarige zanger deed een paar seksueel getinte uitspraken. Achteraf denkt Van Loon dat die best wel eens de oorzaak kunnen zijn geweest van zijn dalende populariteit.

Van Loon kreeg veel kritiek na de uitzending. Zo vertelde hij: "Ik ben er nog niet in en uit geweest, het enige wat ik heb gedaan is likken." Van Loon, die twee jaar geleden een hit met 'Verliefdheid' scoorde, heeft last van ADHD.

"Het is eeuwig stom geweest en ik heb het zelf gedaan", vertelt Van Loon aan de muziekwebsite NLtracks. "Ik denk dat mensen door die uitspraken een verkeerd beeld van mij hebben. Het heeft veel stuk gemaakt."

Toch geeft Van Loon de moed niet op. De zanger, inmiddels met de baard in zijn keel, heeft sinds deze maand een nieuwe single, 'Ik ben Jordy van Loon'. Bonnie St. Claire heeft Jordy als pupil onder haar vleugels genomen. Ze leert de jongen hoe hij beter om kan gaan met media.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren