logo songteksten.net

Jim Bakkum zet carrière op laag pitje voor kind

(Novum) - Jim Bakkum wil het de komende tijd rustiger aan gaan doen om zich te richten op het vaderschap. Hij wil vooral in de maand november rust, want dan is zijn vrouw Bettina uitgerekend. "Ik moet er niet aan denken dat ik ver weg zit als de weeën beginnen!", zegt de zanger woensdag in De Telegraaf.

De zwangere Bettina doet momenteel veel klusjes stiekem omdat ze op haar kop krijgt als ze te veel doet. "Dat is precies de reden dat ik meer thuis wil zijn", zegt de 25-jarige Jim. "Ik vind dat Bettina steeds meer rust verdient. En niet dat ze zelf dingen aanpakt. Ook al gaat dat haar goed af."

Toen haar buik te groot werd, stopte Bettina met haar rol in de musical Wicked. Volgens haar man heeft de 33-jarige actrice duidelijk voor ogen wat haar prioriteiten zijn. "Het is de hoogste tijd dat ik dat nu ook ga doen."

De babykamer is volgens Jim, die eerder bekendmaakte dat hij een zoon krijgt, nog niet af. "Bettina houdt een lijstje bij met dingen die er nog moeten komen. Daar ga ik meteen mijn tanden in zetten."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren