logo songteksten.net

Ouders Amanda Bynes halsoverkop naar Californië

(Novum) - De ouders van Amanda Bynes zijn naar Californië gesneld om hun ontspoorde dochter bij te staan. Bynes' ouwelui hebben hun huis in Texas verlaten en zijn naar Californië verhuisd, schrijft entertainmentwebsite TMZ.

Amanda's ouders zouden al in april het plan hebben opgevat om dichter bij hun dochter te gaan wonen. Toen kwam de Hairspray-actrice voor het eerst in aanraking met justitie omdat ze dronken achter het stuur zat. Later was de 26-jarige betrokken bij meerdere aanrijdingen en haalde ze al rijdend allerlei vreemde stunten uit.

Bynes' ouders hoopten hun onderkomen in Texas snel te kunnen verkopen, maar dat lukte niet. Omdat Amanda steeds verder af lijkt te glijden, togen haar vader en moeder toch naar Californië. Het optrekje in Texas wordt volgens TMZ verhuurd.

Of Amanda zit te wachten op hulp van haar ouders is nog maar de vraag. De actrice reageerde eerder fel op vergelijkingen met aan lager wal geraakte collega's als Britney Spears en Lindsay Lohan. Van een ondercuratelestelling à la Spears is volgens Bynes geen sprake. Ook haar ouders zijn daar volgens ingewijden niet op uit, ze willen hun dochter slechts steunen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren