logo songteksten.net

Lindsay Lohan weer in de boeien geslagen

(Novum/AP) - Lindsay Lohan is weer eens gearresteerd. De geplaagde actrice nam de benen na een aanrijding. Lohan zou een voetganger hebben geraakt toen ze haar Porsche Cayenne probeerde te parkeren. Volgens de politie was er geen alcohol in het spel.

De aanrijding vond plaats in Lohans nieuwe woonplaats. Ze verruilde Los Angeles vorige maand voor New York. Ingewijden vertellen entertainmentwebsite TMZ dat een van Lindsays passagiers uitstapte om te kijken of de Porsche schade had opgelopen. Vervolgens verlieten Lohan en haar inzittenden het voertuig zonder zich om het slachtoffer te bekommeren.

De man belandde in het ziekenhuis, maar hield geen ernstige verwondingen over aan zijn aanvaring met Lohan. Na een behandeling aan een wond aan zijn knie mocht het slachtoffer naar huis. Lindsay moest mee naar het politiebureau omdat ze de plaats van het ongeval had verlaten, maar mocht al vrij snel weer naar huis. Op een later moment moet ze zich in een rechtbank verantwoorden.

Dat betekent echter niet dat Lohan opgelucht adem kan halen. Omdat ze is aangehouden heeft ze wederom voorwaarden van haar proeftijd geschonden. Lindsay moet op haar tellen passen vanwege juwelendiefstal, waar ze zich vorig jaar januari aan schuldig zou hebben gemaakt.

Lindsay maakte zich eerder deze week nog kwaad over haar collega-wegpiraat Amanda Bynes. Bynes werd in april betrapt op rijden onder invloed en was daarna meerdere malen betrokken bij aanrijdingen. Volgens Lohan krijgt Bynes een voorkeursbehandeling. "Waarom moest ik de gevangenis in terwijl een Nickelodeon-sterretje totaal niet wordt gestraft", twitterde Lohan verontwaardigd.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren