logo songteksten.net

Huwelijk Robert Leroy staat op springen

(Novum) - Het huwelijk van Robert Leroy verkeert in zwaar weer. Na een vakantie op Aruba vertelde de vrouw van de zanger dat ze hun relatie niet meer ziet zitten. "Opeens zei ze dat ze haar gevoel voor mij kwijt was", vertelt Leroy donderdag in De Telegraaf. "Mijn leven is verwoest!"

De Amsterdammer, bekend van nummers als Ik Droom Alleen Nog Maar van Jou, is negen jaar getrouwd met Sacha. De 41-jarige Leroy vermoedt dat zijn echtgenote in een depressie zit.

"Ik zit op een hotelkamertje in Amstelveen. En als ik thuis ben huilen mijn zoontjes Joshua van 9 en Senny van 5 dat ik moet blijven", vertelt Leroy, die ook zijn dochter van anderhalf mist. "Maar dat wil Sacha niet. Ze zegt dat ze haar hoofd wil leegmaken."

Leroy geeft aan naar een psycholoog of een huwelijkstherapeut te willen met zijn echtgenote. "Stel dat zij het gevoel van verliefdheid mist? Dat is toch normaal? Vlinders zijn nou eenmaal niet voor eeuwig."

Sacha laat weten dat in elk huwelijk wel eens iets aan de hand is. "Bij ons is dat nu het geval. Ik vind Robert de allerliefste. Ik hoop dat we een oplossing vinden."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren