logo songteksten.net

Eerste dag thuis valt Justine Pelmelay zwaar

(Novum) - Justine Pelmelay is weer even thuis. De 53-jarige zangeres, die deze maand drie keer werd geopereerd, heeft het echter nog niet makkelijk. "Valt wel heel erg tegen, ben kapot", twitterde Pelmelay.

Justine heeft een 'proefdag'. "Het is echt om te kijken hoe het gaat, vanavond gaat ze weer terug naar het ziekenhuis", laat haar partner Ronald van Driel weten. Ook hij merkt dat de zangeres, die deelnam aan Sterren Springen, nog niet de oude is. "Het is nog wel heel zwaar, ze is erg vermoeid."

Pelmelay belandde ruim drie weken geleden met hevige buikpijnen in het ziekenhuis. Volgens haar partner is nog steeds niet helemaal duidelijk wat haar mankeert. "Het heeft te maken met een trombose. Slechts honderd tot honderdvijftig mensen hebben het in Nederland."

Mogelijk mag Justine vrijdag definitief naar huis. "Dat hang van vandaag af, wat de artsen ervan vinden." Voorlopig genieten de zangeres en haar partner nog van de uurtjes dat Justine thuis is. "Ik maak een lekker hutspotje voor d'r."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren