logo songteksten.net

Paris zegt sorry na kritiek op 'walgelijke homo's'

(Novum) - Paris Hilton gaat door het stof nadat ze een aantal hatelijke opmerkingen over homo's maakte. De 31-jarige socialite noemde homo's 'walgelijk' in een gesprek dat stiekem in een taxi in New York werd opgenomen en op internet verscheen.

De blondine biedt openlijk haar excuses aan in een verklaring die is gepubliceerd op de website van homorechtenorganisatie GLAAD. "Ik ben erg van slag en heb er spijt van dat ik mijn homoseksuele vrienden, familieleden en fans pijn heb gedaan."

Paris zei onder meer dat homo's de 'geilste mensen ter wereld' zijn, na een verhaal van haar homoseksuele vriend over een app die homo's gebruiken om af te spreken voor seks. "Ze zijn walgelijk, de meesten zullen wel aids hebben."

Volgens de realityster had de opmerking geen betrekking op de hele homogemeenschap. Ze benadrukt dat iedereen hiv kan krijgen, en niet alleen homo's. "Nogmaals, het spijt me heel erg en ik voel me vreselijk. Ik hoop dat iedereen mijn excuses aanvaardt en dat iedereen weet dat de opmerking niet representeert wie ik ben of hoe ik over dingen denk."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren