logo songteksten.net

The Voice of Holland doet Trijntje Oosterhuis goed

(Novum) - Trijntje Oosterhuis is heel erg blij dat ze als coach meedoet aan The Voice of Holland. De zangeres ontdekte enige tijd geleden dat haar man Sander van den Eeden haar bedroog, maar de talentenjacht zorgt voor een goede afleiding.

"Het gaat hartstikke goed met me, ik heb het heel erg naar mijn zin", zei Oosterhuis vrijdag in RTL Boulevard. "The Voice is een goede achtbaan. Het heeft me heel goed gedaan hieraan mee te doen."

Trijntje, die naar verluidt een punt heeft gezet achter haar huwelijk, vindt het af en toe lastig om haar carrière met haar twee kinderen te combineren. "Het mag duidelijk zijn dat je het liefst altijd bij je kinderen bent, maar je bent een leukere moeder als je je passie blijft volgen en je vlammetje aanwakkert."

De zangeres startte deze week met de toer naar aanleiding van haar nieuwe plaat Wrecks We Adore. "Dit is een toertje van dertien shows of zo, dus dat is goed te doen. Ik neem mijn kinderen ook wel eens mee. Ze krijgen er veel van mee dat is ook heel leuk."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren