logo songteksten.net

Pamela Anderson adopteert honden na olieramp

(Novum) - Pamela Anderson heeft zich van haar beste kant laten zien. De 43-jarige actrice heeft twee honden geadopteerd die waren getroffen door de olieramp in de Golf van Mexico, meldt de website van entertainmentzender E! Anderson heeft haar viervoeters vernoemd naar actrices Gina Lollobrigida en Brigitte Bardot.

"Mensen kunnen hun gezinnen niet meer voeden. De beestjes worden de deur uit gedaan", zegt de voormalige 'Baywatch'-babe. "Er zijn meer huisdieren dan goede baasjes, maar we hopen dat mensen willen adopteren als we deze kwestie onder de aandacht brengen."

Veel huisdiereigenaren kunnen niet meer voor de keffertjes zorgen nu ze door de olieramp hun baan en inkomsten kwijtraken. Zij brachten de diertjes naar een asiel. De opvangcentra in Louisiana zijn voller dan ooit sinds de olieramp op 20 april.

De actrice zet zich in voor People for the Ethical Treatment of Animals (Peta). Deze dierenrechtenorganisatie verplaatste vijftig honden van Louisiana naar Virginia om hen meer kans te geven op een goed thuis.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren