logo songteksten.net

Ademnood brengt Lindsay Lohan naar ziekenhuis

(Novum) - Lindsay Lohan is zondagavond kort in een New Yorks ziekenhuis geweest. De actrice kampte met een hevige astma-aanval, vertelt haar woordvoerder aan het Amerikaanse blad People. Inmiddels zou het weer prima gaan met Lohan.

"Ze is behandeld en weer ontslagen", zegt Lohans woordvoerder. "Het gaat goed met haar." Volgens entertainmentwebsite TMZ kampte Lohan echter met veel meer dan een astma-aanval. De 26-jarige actrice zou tegen vrienden hebben gezegd dat ze al een tijdje een longonsteking onder de leden heeft.

Ook Lohans meest recente arrestatie wegens het doorrijden na een ongeval speelde een rol. De actrice beweert volgens TMZ dat ze ademhalingsproblemen kreeg door alle stress van haar aanhouding.

Lohan heeft niet alleen een uitgebreide geschiedenis met justitie, ook voor artsen is ze geen onbekende. Zo kreeg ze in juni bezoek van hulpdiensten omdat ze bewusteloos in haar hotelkamer zou liggen. Uiteindelijk bleek dat ze slechts uitgeput en uitgedroogd was. Een week daarvoor belandde Lohan in het ziekenhuis na een auto-ongeluk in Los Angeles.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren