logo songteksten.net

Nick & Simon halen uit naar 'laffe' reaguurders

(Novum) - Nick & Simon halen flink uit naar mensen die anoniem kritiek spuien op het duo. De 28-jarige Simon noemt reaguurders 'gefrustreerde mensen zonder ruggengraat die hun gal spuwen'. "Daar heb ik een heel dikke huid voor ontwikkeld."

Volgens Simon kunnen de heren goed omgaan met kritiek. "Mits die onderbouwd en stimulerend is", zegt hij tegen het tijdschrift JFK. "Maar van die laffe anonieme kritieken die ik wel eens lees op telegraaf.nl of geenstijl.nl, daar kan ik helemaal niets mee."

Simon, die met Nick hits scoorde als Steeds Weer en Rosanne, heeft veel gehad aan zijn goede vriend Jan Smit. "Zijn hele leven lang is hij natuurlijk al 'Jantje Shit'. Hij gaat daar heel knap mee om. Dat was een goede leerschool."

De zanger vertelt dat hij nog nooit met hun imago bezig is geweest. "We doen wat we leuk vinden." Volgens de 28-jarige Nick kunnen ze het toch nooit goed doen. "Je kunt ons afschilderen als braaf. Maar mensen die een seks-, drugs- en rock-'n-rollleven leiden, worden ook bekritiseerd."

Als er wordt gevraagd naar hoe ze denken over monogamie blijven de Volendammers lang stil. "Dat vind ik een te gek iets", zegt Simon. "Dat is een combinatie van Monopoly en origami", voegt Nick daaraan toe.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren