logo songteksten.net

Jim Bakkum denkt rolmodel voor zoon te worden

(Novum) - Jim Bakkum denkt dat hij een rolmodel kan zijn voor zijn kind. De 25-jarige zanger wordt over twee maanden vader. "Ik ben een voorbeeld voor mijn kind, ik ben toch nooit een type geweest dat rare keuzes heeft gemaakt", zegt Jim voor de camera van Novum Nieuws.

"Ik ben niet een wild of een losgaand persoon of zo", voegt de musicalster toe, die in 2003 bekend werd door zijn deelname aan Idols. "Dus daar ben ik ook niet bang voor als het kindje er straks is."

Jim, die eerder liet weten dat hij vader wordt van een zoon, denkt dat hij anders met zijn spruit omgaat als hij een dochter zou krijgen. "Als ik een meisje had gekregen, denk ik dat ik strenger was geweest", bekent hij. "Maar ik weet niet of ik een strenge vader word."

De zanger weet nog niet precies hoe hij zijn kind gaat opvoeden. "Misschien moet je wel streng zijn, maar misschien krijg je wel een jochie met zo'n koppie dat als hij je aankijkt, dat je geen boe of bah meer kan zeggen", aldus Jim. "Maar misschien krijg je echt een doerak, dat je het strak in de hand moet houden. Ik weet het niet, ik ben benieuwd."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren