logo songteksten.net

Ex Trijntje Oosterhuis ontkent ontrouw

(Novum) - Sander van den Eeden ontkent dat hij Trijntje Oosterhuis heeft bedrogen. Volgens verschillende media liep hun huwelijk onlangs op de klippen omdat hij jarenlang een andere vrouw had. "Dat is niet juist", schrijft Van den Eeden in een ingezonden brief in nrc.next. "Ik ben Trijntje tijdens mijn huwelijksleven altijd trouw geweest."

De tv-man, die tien jaar getrouwd was met Trijntje, laat in het midden wat de reden is van de breuk. "Waarom ons huwelijk na tien jaar is stuk gelopen, heeft tal van redenen die persoonlijk van aard zijn die wij niet willen delen met de media", schrijft Van den Eeden. "Het is al verdrietig genoeg, ook voor onze kinderen en andere personen die hier ongewild bij betrokken worden."

Zowel Oosterhuis als Van den Eeden, die samen twee kinderen hebben, ging eerder niet in op de details rond de scheiding. "Omdat het ons privéleven betreft, hebben wij er steeds voor gekozen niet te reageren op deze berichtgeving."

Van den Eeden reageert in de brief specifiek over berichtgeving van NRC Handelsblad, dat schreef over zijn buitenechtelijke avontuurtjes. "Ik verzoek zowel NRC Handelsblad als nrc.next de beschuldiging in het stuk te rectificeren door publicatie van deze brief. Ook verzoek ik NRC Handelsblad en nrc.next geen onjuistheden meer over mij of andere betrokkenen te publiceren."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren