logo songteksten.net

'Rihanna wil goed woordje doen voor Chris Brown'

(Novum) - Rihanna is van plan in de rechtbank een goed woordje te doen voor haar ex Chris Brown. De zangeres woont op 1 november een zitting over Browns taakstraf bij, heeft een ingewijde tegen de Amerikaanse entertainmentsite Radar Online gezegd.

"Rihanna blijft Chris steunen en is bereid naar de rechtbank te gaan om een goed woordje voor hem te doen", weet de ingewijde. "Ze wil de rechter duidelijk maken dat Chris zijn verantwoordelijkheid heeft genomen en meerdere malen excuses heeft aangeboden."

Brown timmerde Rihanna in februari 2009 in elkaar, waarna hij onder meer een taakstraf en proeftijd kreeg. Die heeft Brown inmiddels afgerond, maar justitie twijfelt of de zanger wel genoeg uren heeft geschoffeld en gepoetst. Bovendien werd Brown in juni betrapt op drugsgebruik, wat mogelijk gevolgen heeft voor zijn proeftijd.

"Rihanna wil ook duidelijk maken dat Chris niet meer dezelfde man is als drie jaar geleden", gaat de ingewijde verder. "Het maakt haar niets uit als ze bekritiseerd wordt om haar steun voor Chris, ze houdt oprecht van hem."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren