logo songteksten.net

Aukje van Ginneken maakt comeback

(Novum) - Aukje van Ginneken is weer aan het acteren geslagen. De actrice staat vanaf september in het toneelstuk 'Ontboezemingen'. Van Ginneken is inmiddels moeder van twee kinderen, maar het acteerbloed kruipt waar het niet gaan kan.

Van Ginneke verdween in 2003 uit de spotlights. "Een comeback, ik weet niet of je dat zo kunt noemen", zegt Van Ginneken in Shownieuws. "Maar ik vind het heel leuk om naast het moeder zijn weer te spelen. Het kriebelt toch."

De actrice heeft nooit spijt gehad van haar vertrek bij 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. "De rol van Charlie Fischer mis ik helemaal niet", zegt Van Ginneken stellig. "Ik was daar echt klaar mee. En ik denk dat ik precies op het goede moment ben weggegaan."

Aukje is inmiddels moeder van een zoon en een dochter, die ze moet missen als ze op de planken staat. "Dat vind ik best heftig om niet bij de kinderen te kunnen zijn", geeft ze toe. "Maar het is een project en door mijn eigen dingen te doen denk ik dat ik ook een leukere moeder word."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren