logo songteksten.net

Recordaantal VMA-nominaties voor Lady Gaga

(Novum) - Lady Gaga heeft een recordaantal van dertien nominaties voor de MTV Video Music Awards in de wacht gesleept. Nooit eerder kreeg een artiest zoveel nominaties in een jaar. Op 12 september krijgt Gaga te horen hoeveel beeldjes ze daadwerkelijk mee naar huis mag nemen.

"Ik voel me zo gevleid dat ik meer VMA-nominaties in een jaar heb dan welke artiest in de geschiedenis van MTV dan ook", reageerde Gaga op het nieuws tegenover het Amerikaanse tijdschrift People. "Ironisch genoeg ben ik nog trotser, omdat dertien een ongeluksnummer is."

"Een tijd geleden werd mij en mijn fans verteld dat we nooit gehoord zouden worden, maar samen hebben we daar verandering in aangebracht. God heeft me om drie redenen op de wereld gezet: om harde muziek en homovideo's te maken en ophef te veroorzaken", zegt de excentrieke zangeres.

Gaga maakt onder meer kans op een prijs voor beste popvideo, beste dansmuziekvideo, beste video van een vrouwelijke artiest en beste choreografie voor de clip bij haar nummer 'Bad Romance'.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren