logo songteksten.net

Morissette op de bres voor Green Day-zanger

(Novum) - Alanis Morissette steekt Green Day-zanger Billie Joe Armstrong een hart onder de riem. Ze vindt dat mensen niet zo hard moeten oordelen over de zanger, die afgelopen week werd opgenomen in een afkickkliniek vanwege zijn alcohol- en drugsgebruik.

"We zoeken allemaal naar onze weg", zegt Morissette tegen muziekblad Billboard. "Dus laten we de kwetsbare artiest steunen." Als eerbetoon zong ze afgelopen week het nummer Basket Case van Green Day tijdens een optreden bij Jimmy Kimmel Live! en tijdens haar eigen toer.

"Ik ben altijd fan geweest van artiesten en naar mijn mening verdient Billie Joe een diepe buiging", gaat Morissette verder. De zangeres denkt dat ze niet op dezelfde manier tekeer zou gaan als Armstrong, die vorig weekeinde op het podium begon te tieren toen hij te horen kreeg dat de band nog één minuut mocht optreden. Ook smeet hij met zijn gitaar.

"Hij is dapperder dan ik", vindt ze. "Als vrouwen van streek zijn, vinden mensen ze vaak hysterisch. Mannen worden daarentegen juist onverschrokken gevonden."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren