logo songteksten.net

Kings of Leon-bassist Jared Followill getrouwd

(Novum/AP) - Jared Followill is een getrouwd man. De bassist van Kings of Leon stapte zaterdagavond in de buurt van Nashville in het huwelijksbootje met model Martha Patterson.

"Vandaag ga ik trouwen. Het is de grootste stap die ik ooit heb genomen", twitterde Followill, die met zijn twee broers en neef een band vormt, zaterdagochtend. "Ik heb van deze dag gedroomd sinds ik een klein meisje was", grapte de 25-jarige bassist.

Ook Martha was voor de ceremonie al in de zevende hemel. "Ik trouw vandaag met mijn beste vriend. Ik ben het gelukkigste meisje ter wereld", twitterde het 21-jarige model.

Het model liep in een creatie van Monique Lhuillier naar het altaar. Patterson koos voor een strak bovenlijfje en een rok met veren, blijkt uit een trouwfoto die Followill zondagochtend via Twitter verspreidde. De bruidegom zelf trok voor de mooiste dag van zijn leven een zwart pak van Gucci aan.

Jared is niet de enige Followill die viel voor een model. Caleb, Jareds broer en frontman van Kings of Leon, trouwde vorig jaar mei met Victoria's Secret-model Lily Aldridge. In juni kregen de twee hun eerste kind, een dochter. Jareds andere broer Nathan wordt later dit jaar voor het eerst vader. Neef Matthew Followill was vorig jaar het eerste Kings of Leon-lid dat vader werd.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren