logo songteksten.net

Lohan woedend dat aanvaller niet wordt vervolgd

(Novum/AP) - Lindsay Lohan kan niet geloven dat de politie niet overgaat tot vervolging van haar vermeende aanvaller. De actrice beweert dat Christian LaBella haar in een hotelkamer aanvloog. De man werd zondagochtend gearresteerd maar later die dag weer vrijgelaten omdat de aanklacht niet kon worden onderbouwd.

Lohan en haar woordvoerder reageren vol ongeloof op het nieuws dat de man niet wordt vervolgd. "We vinden het zowel schrijnend als schandalig. Lindsay is aangevallen en dat moet gevolgen hebben", stelt de zegsman. Daarop diende Lohan zelf een aanklacht voor intimidatie in. De man deed op zijn beurt hetzelfde met betrekking tot de actrice.

Het incident vond plaats in New York. De 26-jarige actrice ontmoette de 25-jarige LaBella in een nachtclub en nodigde hem uit voor een feest in haar hotelkamer. Daar zag Lohan dat de man foto's van haar op zijn telefoon had staan. Ze griste het toestel uit zijn handen. De man zou haar daarop hebben vastgepakt en gegooid. De actrice was gewond, maar hoefde niet naar het ziekenhuis.

Twee weken geleden kwam Lohan ook al in aanraking met de New Yorkse politie. Ze zou een voetganger hebben aangereden en er vervolgens vandoor zijn gegaan.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren