logo songteksten.net

Kinderboek brengt Angela Groothuizen 'veel pret'

(Novum) - Angela Groothuizen is blij verrast door alle positieve reacties die ze krijgt op haar schrijfdebuut. Het boek Paula en Khalilo wordt volgens de zangeres positief ontvangen door kenners, moeders en meesters.

"Op Twitter krijg ik veel reacties", vertelt Groothuizen aan Novum Nieuws. "Van volwassenen: moeders en schoolmeesters, dat ze het allemaal zo leuk vinden. Ik heb het echt met veel plezier gedaan."

De zangeres houdt naar eigen zeggen van verhalen vertellen en had geen enkele moeite het boek te schrijven. "Ik ben heel blij. Het heeft me zo veel pret gebracht, dat is onbetaalbaar." Volgens Groothuizen komt er zeker een tweede deel, en 'hopelijk' een hele reeks. Daarnaast maakt ze liedjes bij de verhalen.

Groothuizen schreef Paula en Khalilo voor de boekenweek van een drogisterijketen, waar het te verkrijgen is bij twee actieproducten. Het ging in enkele dagen meer dan vijftigduizend keer over de toonbank en is nog tot en met zaterdag verkrijgbaar. "Ik hoorde het vanmorgen en ik vind het hartstikke leuk, want ik had niks verwacht", zegt ze over het succes. "Het is toch crisis in Nederland."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren