logo songteksten.net

Ryan Seacrest maalt niet om vete Minaj en Carey

(Novum) - Ryan Seacrest ligt niet wakker van de vete tussen Nicki Minaj en Mariah Carey. De twee dames kregen het bij American Idol met elkaar aan de stok over de auditie van een kandidaat.

"Het zijn twee individuen met verschillende meningen die voor interessante gesprekken, dialogen en feedback voor de kandidaten zorgen", zei Seacrest, die American Idol presenteert, woensdag in zijn radioshow. "Het is niet erg als mensen het niet met elkaar eens zijn."

Wel geeft de 37-jarige presentator toe dat de gemoederen tussen Minaj en Carey hoog opliepen. "Het ging er fel aan toe, dat zeg ik eerlijk. Het ging behoorlijk ver." Volgens Seacrest is dat echter precies wat American Idol nodig heeft. "Dit is wat we willen. Dit is een goed team, dat op zoek gaat naar het volgende idool. De feedback die ze geven is fantastisch."

Minaj dreigde dinsdag onder meer Carey neer te slaan. "Ik heb al gezegd dat ik geen zin meer heb in haar verheven gedrag", schreeuwde de rapper onder meer naar de producenten van American Idol. "Ik ga hier niet zitten om elke minuut van de dag over me heen te laten lopen en te worden lastiggevallen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren