logo songteksten.net

Rosalie van Breemen en Alain Delon weer 'hecht'

(Novum) - Rosalie van Breemen en Alain Delon hebben de strijdbijl begraven. De twee, die zo'n veertien jaar bij elkaar waren en samen twee kinderen kregen, hadden jarenlang ruzie. Het keerpunt kwam toen Delon, een Franse acteur, een hartoperatie moest ondergaan.

"Mijn relatie met Alain is altijd heel intiem geweest en ja, we zijn door diepe dalen gegaan", vertelt Van Breemen in het AD. "Toen ik er in 2001 een punt achter zette, kon hij mijn bloed wel drinken. 'Alain Delon verlaat je niet', klonk het." Volgens het voormalig model is Delon een man 'met een stevige gebruiksaanwijzing'. "Het servies vloog soms letterlijk door de lucht. Nu zullen we hooguit met tupperware naar elkaar gooien."

Volgens de 46-jarige Van Breemen hadden de twee vooral ruzie over hun puberende zoon Alain-Fabien. "Hij geloofde niet dat onze zoon een tijdlang echt een onhandelbare puber was." Toen de 76-jarige Delon in april aan zijn hart werd geopereerd, legden de twee het bij. "Ik wilde daar bij zijn en heb zijn hand vastgehouden. We trekken sindsdien weer meer naar elkaar toe", aldus Van Breemen. "Na enkele gesprekken kan ik zeggen dat het nu weer goed is tussen ons."

Of er ook liefde in het spel is, laat de presentatrice in het midden. "Onze huidige band is hecht. Heel hecht. Meer kan ik er niet over zeggen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren