logo songteksten.net

Paper Mario komt net na sinterklaas

(Novum) - Het rollenspel Paper Mario: Sticker Star voor de Nintendo 3DS ligt net niet op tijd in de winkel voor sinterklaas. Het spel is vanaf 7 december verkrijgbaar voor de spelcomputer. Sinterklaas kan wel een witte Nintendo 3DS XL als cadeau meenemen. Die komt in november op de markt. Dat heeft Nintendo donderdagavond bekendgemaakt.

Paper Mario: Sticker Star is geen traditioneel Mario-avontuur. De flinterdunne, papieren versie van Super Mario moet opdrachten uitvoeren en strijden met vijanden om sterker te worden. Mario moet koninklijke stickers vinden die door Bowser verstopt zijn. Alle andere stickers geven hem bijzondere krachten.

De witte Nintendo 3DS XL is verkrijgbaar vanaf 16 november. Op de draagbare spelcomputer is het racespel Mario Kart 7 al geïnstalleerd. Nintendo liet weten dat fans dit jaar ook nog kunnen uitzien naar een gele Pikachu Nintendo 3DS XL. Die wordt in een gelimiteerde oplage geproduceerd.

Deze maand kunnen gamers met een Nintendo 3DS onder meer uitkijken naar een nieuw puzzelavontuur van Professor Layton en het avonturenspel Skylanders Giants. Het Disneyavontuur Epic Mickey: The Power of Illusion wordt eind november verwacht.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren