Scherzinger: ik was enige zangeres Pussycat Dolls

Door Novum, vrijdag 5 oktober 2012 14:12, bron: Novum

(Novum) - Nicole Scherzinger vindt dat het succes van Pussycat Dolls grotendeels aan haar te danken is. In de documentaire Behind the Music, die zondag in de Verenigde Staten wordt uitgezonden op de zender VH1, vertelt Scherzinger dat zij het overgrote deel van de teksten van de meidengroep inzong.

"Ik hou van die meiden", begint Scherzinger in de documentaire, waarvan Us Weekly een voorproefje plaatste. "We zijn als zussen. Maar mensen weten niet hoe de vork in de steel zit."

De 34-jarige Scherzinger schat dat zij 95 procent van de zang voor haar rekening nam op PCD, het debuutalbum van de Pussycat Dolls. Op de plaat, waarvan wereldwijd zo'n vijf miljoen exemplaren over de toonbank gingen, staan hits als Don't Cha en Beep. De bandleden brachten in 2008 hun laatste album uit, waarna ze uit elkaar gingen.

Volgens de zangeres is nooit echt afgesproken dat zij in haar eentje de zang voor haar rekening zou nemen. "Ik hoop dat ik niet de problemen kom door wat ik nu zeg. Maar ik zal nooit vergeten dat het album af was en de andere meiden naar de studio kwamen om naar het album te luisteren", zegt ze. "Begrijp je? We lieten het album horen aan de Pussycat Dolls. Dat was de eerste keer dat ze die liedjes hoorden."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren