logo songteksten.net

Zangeres Sharon Doorson gelooft in zichzelf

(Novum) - Sharon Doorson heeft het volste vertrouwen in haar zangcarrière. De zangeres lanceerde onlangs haar debuutsingle, Fail in Love, en is al volop bezig met andere nummers. "Ik ben er echt klaar voor", vertelt Doorson aan Novum Nieuws.

"De single past echt bij mij. Ik hou van verschillende stijlen en dit is een combinatie van dance en urban vocals." De zangeres, die in de vorige editie van The Voice of Holland in de halve finale strandde, beseft dat het publiek een tijdje heeft moeten wachten op haar muziek. "Dat komt omdat ik echt iets wilde maken dat bij mij past."

"Ik zal altijd zangeres zijn en blijven optreden", weet Doorson. "Mijn single doet het goed, dus ik zie het niet gebeuren dat ik straks weer terugmoet naar een coverband. Ik heb er vertrouwen in."

De 25-jarige Doorson, die in 2004 bekendheid verwierf met de meidengroep Raffish na deelname aan Popstars - The Rivals, is niet van plan zich ooit nog in te schrijven voor een talentenjacht. "Destijds had ik veel minder ervaring. Bij The Voice wilde ik laten zien hoe ik was gegroeid. Ik wilde mezelf opnieuw presenteren als solozangeres."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren