logo songteksten.net

Verslaafde McFly-bassist stapte bijna uit het leven

(Novum) - McFly-bassist Dougie Poynter heeft vorig jaar geprobeerd een einde aan zijn leven te maken. De 24-jarige muzikant was verslaafd aan drank en drugs en bereikte een dieptepunt toen zijn relatie strandde, schrijven verschillede Britse media.

In plaats van zelfmoord te plegen, zocht Dougie hulp en stapte hij naar een afkickkliniek. Daar werd hij vorig jaar februari behandeld in verband met zijn verslavingen en depressies. "Het is vrij makkelijk om te vergeten", blikt Poynter in een Britse talkshow terug op de moeilijke periode. "Maar het gaat nu heel goed met me."

McFly, bekend van nummers als Star Girl en It's All About You, schreef een autobiografie, die binnenkort verschijnt. Schrijven over zijn problemen deed Dougie goed. "Het is altijd goed om na te denken over dat soort dingen", zegt de bassist over zijn verslavingen. "Het is therapeutisch om terug te gaan naar die tijd, maar ook eng. Het is akelig om te zien hoe diep je kunt zinken als je geen rekening meer met jezelf houdt."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren