logo songteksten.net

'Justin Timberlake al jaren klaar voor huwelijk'

(Novum) - Justin Timberlake is volgens zijn ex-collega al jaren klaar voor het huwelijk. "Ik denk dat Justin op zijn 14e al klaar was om te trouwen", doet Lance Bass, die met Timberlake in de boyband *NSYNC zat, uit de doeken in het Amerikaanse blad Us Weekly.

"Hij was hopeloos romantisch en altijd verliefd", herinnert de 33-jarige zanger en presentator zich van Timberlake. "Hij was nooit iemand die her en der een date had, maar ging altijd voor een langdurige relatie."

Timberlake ging tijdens de feestdagen op zijn knieƫn voor Jessica Biel, een besluit waar Bass honderd procent achter staat. "Justin heeft iemand nodig die ook met de mannen op stap kan en dat kan Jessica. Zij kan meepraten over basketbal en American football en een biertje met je drinken."

Wanneer Timberlake en Biel voor het altaar staan, is nog steeds een mysterie. Lange tijd gingen geruchten dat de twee afgelopen zomer zouden trouwen. Timberlake ging onlangs met zijn vrienden op vakantie naar Mexico voor zijn vrijgezellenfeest.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren