logo songteksten.net

Taryn Manning gearresteerd na mishandelen visagiste

(Novum) - Taryn Manning is donderdagochtend opgepakt omdat ze haar handen niet thuis kon houden. De actrice, onder meer bekend van 8 Mile en Hustle and Flow, wordt beschuldigd van het slaan en schoppen van haar visagiste.

Volgens de politie werd de 33-jarige Manning gearresteerd in haar kamer in het Dream Downtown Hotel in New York, schrijft entertainmentsite TMZ. In datzelfde hotel kreeg Lindsay Lohan het onlangs aan de stok met een voetganger, die beweert dat ze hem aanreed.

Manning zou de visagiste, de 23-jarige Holly Hartman, in haar gezicht hebben geslagen en op haar romp hebben geslagen en geschopt. Naar verluidt bekraste ze de vrouw ook, trok ze aan haar haar en heeft ze haar tegen de grond en een muur gesmeten.

Volgens Mannings advocaat is het incident enorm opgeblazen. Manning en Hartman zouden goede vriendinnen zijn en zelfs bij elkaar in huis wonen. "Ze zijn altijd bij elkaar, werkten even op elkaars zenuwen en daardoor ontstond een klein incidentje", vertelt Joe Tacopina aan het Amerikaanse blad People. Manning werd vrijdag op vrije voeten gesteld. Volgens Tacopina gaat Hartman geen aangifte doen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren