logo songteksten.net

'Leonardo DiCaprio wil getuigen tegen belaagster'

(Novum) - Leonardo DiCaprio wil graag dat zijn belaagster gestraft wordt. De acteur vindt het volgens politiebronnen geen probleem om plaats te nemen in het getuigenbankje. De bronnen lieten entertainmentwebsite TMZ weten dat DiCaprio 'zeer coöperatief' is.

DiCaprio werd vijf jaar geleden aangevallen tijdens een feestje in Hollywood. De belager, een 40-jarige vrouw, zou de acteur aan hebben gezien voor een ex waar ze nog een appeltje mee had te schillen. Gewapend met een stuk glas sloeg ze DiCaprio in zijn gezicht. Naar verluid waren zeventien hechtingen nodig om de wonden in DiCarprio's gezicht en oor te dichten.

De vrouw, die na het voorval naar Canada vluchtte, kan de 35-jarige acteur voorlopig nog niet in zijn blauwe ogen kijken. Ze heeft een contactverbod gekregen en moet zo'n vijfhonderd meter uit de buurt blijven. Woensdag verscheen de vrouw kort voor de rechter en werd haar borgsom verhoogd van zestigduizend naar 150 duizend dollar. De rechter is bang dat de vrouw weer op de vlucht slaat. Op 11 augustus moet ze weer voorkomen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren