logo songteksten.net

Sterren vieren terugkeer homohuwelijk

(Novum) - Diverse beroemde inwoners van Hollywood en omstreken hebben blij gereageerd op het besluit om het verbod op het homohuwelijk in Californië op te heffen. Een rechter veegde het verbod op het huwelijk tussen mensen van hetzelfde geslacht van tafel omdat het in strijd is met de grondwet.

"Wat een geweldige, historische dag voor gelijke rechten in dit land. Ze hebben Proposition 8 afgewezen. Er mag geen wet bestaan tegen ware liefde", meent Paris Hilton op Twitter. "Dit is geweldig! Het werd tijd. Gefeliciteerd iedereen", schrijft Kim Kardashian.

Ook de lesbische Ellen DeGeneres kan haar geluk niet op. "Gelijkheid heeft gewonnen", schrijft ze. "Deze beslissing bevestigt de wettelijke bescherming en veiligheid die iedereen verdient", vindt acteur en gouverneur van Californië Arnold Schwarzenegger.

Dj Samantha Ronson, de ex-vriendin van Lindsay Lohan, roept het nummer 'Let's Get Married' van Jagged Edge uit tot lied van de dag. Model Milla Jovovich hoopt dat Californië een voorbeeld kan zijn voor andere staten. "Godzijdank, goede mensen worden weer gelijk behandeld. Nu de rest van Amerika nog."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren