logo songteksten.net

Adeles Someone Like You populair op begrafenissen

(Novum) - Adeles nummer Someone Like You wordt vaak gedraaid bij uitvaarten. De Britse zangeres komt met haar hit binnen op de 22e plek in de lijst van Britse begrafenisonderneming Co-operative Funeralcare met meest gedraaide nummers op begrafenissen. Dat schrijft het Britse muziektijdschrift NME.

My Way van Frank Sinatra wordt in het Verenigd Koninkrijk het meest gedraaid tijdens een afscheid. Time to Say Goodbye van Andrea Bocelli en Sarah Brightman is na My Way het populairst en Bette Midler staat met Wind Beneath My Wings op de derde plek.

Ook onder meer Angels van Robbie Williams en My Heart Will Go On van Celine Dion staan in de top tien van populairste platen op begrafenissen. De boyband Westlife staat zowel met Flying without Wings en You Raise Me Up in de top 20 van meest gedraaide afscheidsliedjes.

Uit onderzoek blijkt dat een kwart van de uitvaartcentra een nummer wel eens weigert. Zo wordt bijvoorbeeld Imagine van John Lennon zo nu en dan niet gespeeld omdat de in 1980 overleden Beatle de zin 'imagine there's no heaven' zingt.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren