logo songteksten.net

Girls Aloud onthult nieuwe videoclip

(Novum) - Girls Aloud heeft een klein stukje van een nieuwe videoclip op internet gezet. De meiden van de groep lieten eerder al weten graag weer bij elkaar te willen komen, maar gaven nog geen details over een reünie. Op de website geeft Girls Aloud aan vrijdag met een grote mededeling te komen.

In de 21 seconden durende clip zijn de vijf bandleden, onder wie Cheryl Cole en Sarah Harding, van de achterkant te zien. Op het moment dat ze zich omdraaien, stopt de clip. Verder is er in het fragment muziek te horen van wat wellicht de nieuwe single wordt. De stemmen van de zangeressen zijn niet te horen.

De Britse zangeressen van Girls Aloud, dat in 2002 gevormd werd in het programma Popstars: the Rivals, lasten in 2008 een pauze in om zich te richten op soloprojecten. Ze scoorden onder meer hits als Jump en Sound of the Underground. Al maanden gaan geruchten over een reünie.

De meiden komen naar verluidt volgende maand bijeen om hun tienjarig bestaan te vieren. De mijlpaal zou onder meer worden gevierd met een documentaire en een optreden tijdens de Royal Variety Performance. Vrijdag vindt een persconferentie plaats die meer duidelijkheid moet verschaffen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren