logo songteksten.net

Call of Duty Elite-abonnement geschrapt

(Novum) - Het Call of Duty Elite-abonnement wordt een jaar na zijn introductie geschrapt door uitgever Activision. Alle functies, waaronder het bekijken en delen van statistieken, zijn met de introductie van Call of Duty: Black Ops 2 gratis beschikbaar. Extra maps voor de online functies kunnen tegen betaling gedownload worden.

Volgens bestuursvoorzitter van Activision Eric Hirshberg bevat Call of Duty Elite functies die het voor gamers nog leuker maken het spel te spelen. Dat zou dan ook de reden zijn deze vrij toegankelijk te maken. Gamers kunnen gratis teams vormen van Clan HQ of Call of Duty TV op hun tablet raadplegen om wedstrijden van andere gamers te bekijken.

Gedurende het jaar brengt de uitgever meerdere 'map packs' op de markt, waardoor gamers nieuwe speelvelden krijgen. Deze zijn vanaf volgende maand per stuk of in een keer als totaalpakket te tegen betaling verkrijgbaar.

Call of Duty: Black Ops 2 ligt begin volgende maand in de winkel voor de pc, Playstation 3, Xbox 360 en Playstation Vita. Daarnaast is een versie voor de Wii U in de maak.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren