logo songteksten.net

3JS clasht met Groothuizen over talentenjachten

(Novum) - Jaap Kwakman en Angela Groothuizen zijn het bepaald niet eens over de kracht van talentenjachten. "Lees ik nou écht dat er wéér een talentenjacht op de buis komt bij SBS?", twitterde de gitarist van de 3JS over de maandag aangekondigde SBS-talentenjacht The Next Popstar. Groothuizen neemt het in haar reactie op haar beurt op voor enkele talenten.

"Wat is de score na tien jaar lang gemiddeld vier talentenjachten per jaar op de buis? Hoeveel winnaars hebben er daadwerkelijk iets aan gehad?", briest Kwakman verder. "Die zijn op één hand te tellen. Het aantal sms'jes daarentegen die daaraan verspild zijn niet."

Groothuizen, die zelf als jurylid in onder meer X Factor en The Voice of Holland te zien was, is het bepaald niet eens met de Volendammer. "Jim en Jamai hebben alle twee een mooie carrière", twittert de zangeres. "Hind leeft ook nog steeds van de muziek, evenals Lisa, Erwin, Niels, Kelvin, Jaap."

Volgens zenderbaas van SBS Remko van Westerloo is er behoefte aan een tv-talentenjacht in zijn puurste vorm, aangezien aan de zangshows van de afgelopen jaren steeds vaker 'echte artiesten' meedoen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren