logo songteksten.net

Edsilia Rombley kiest niet voor makkelijke weg

(Novum) - Edsilia Rombley wilde bij het schrijven van een kinderboek niet de makkelijke weg bewandelen. De zangeres besloot het verhaal rond vogeltje Huggybird dan ook niet over zingen te laten gaan.

"Ik lag in bed te denken: waar zal ik het over hebben", vertelt Edsilia aan Novum Nieuws. "Zingen? Maar dat vond ik te voor de hand liggend." Huggybird en de Magische Toverballen draait om Huggybird die op een toverbal sabbelt en steeds in een ander dier verandert. "Het gaat over hoe het is om iemand anders te zijn en hoe je weer jezelf moet worden", legt Rombley uit. "De moraal van het verhaal is: je moet blij zijn met wie je bent."

De zangeres vond het 'een eer' dat ze werd gevraagd voor het boek, maar zit niet per se te springen om een nieuwe carrière als schrijfster. "Dat laat ik liever over aan anderen. Het was wel heel bijzonder om te doen en ook echt leuk."

De 32-jarige Rombley las het verhaal maandagavond voor het eerst voor aan haar 2-jarige dochtertje Imaani. "Ze luisterde heel aandachtig." De zangeres zegt vaak een verhaaltje aan haar dochter te vertellen voor het slapengaan. "En soms leest zij ook voor."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren