logo songteksten.net

Gordon durft concurrentie met Anouk wel aan

(Novum) - Gordon is niet bang om het met zijn Los Angeles, the Voices op te nemen tegen Anouk. "Ik vind Anouk een geweldige zangeres, maar weet niet of Europa op haar zit te wachten", uit Gordon zijn twijfels voor de camera van Novum Nieuws.

Gordon wil met Los Angeles, the Voices voor Zwitserland naar het Eurovisie Songfestival. Hij hoopt via Zwitserland een ticket te bemachtigen, omdat hij er van uit gaat dat Anouk namens Nederland gaat. "Ik weet niet of het Songfestival geschikt is voor Anouk", zegt Gordon over de zangeres, die naar eigen zeggen een 'killer song' heeft geschreven voor het liedjesfestijn. "Zij hoopt van wel en ik hoop het ook. Ik ben dol op haar muziek."

Toch durft Gordon zijn kansen en die van Anouk niet in te schatten. "Het is een loterij", zegt de 44-jarige zanger, die met De Toppers al eens deelnam aan het Songfestival. Dit jaar sleepte de Zweedse zangeres Loreen de overwinning in de wacht. "Als je ziet wie gewonnen heeft. Dat is een waanzinnige zangeres met een krankzinnig repertoire."

Gordon wil vooral voor zijn collega's van Los Angeles, the Voices naar Zweden. "Ik gun het de jongens zo. Dat idee van het meedoen, de competitie, die gekke weken meemaken. Ik hoop echt dat we het redden."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren